Retouren, omruilen en garantie

Whoops, niet helemaal tevreden? Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat het item dat u gekocht hebt niet bevalt. Net als in de winkel kunt u ook bij ons retourneren, omruilen of aanspraak maken op de garantie.

Retour sturen

U heeft het recht (herroepingsrecht) om uw bestelling zonder opgaaf van reden retour te sturen.

U heeft een afkoelingsperiode van 21 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

‘De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.
De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’

Retourzendingen kunnen verstuurd worden naar ons centraal magazijn;
Stuntpakker.nl
T.a.v.  afdeling retouren
Bosmanskamp 79
4191 MT  Geldermalsen

Voor vragen kunt u ons natuurlijk altijd bellen op 0345-228768

Omruilen

U kunt hiervoor contact opnemen met de [email protected].

Garantie

Hiervoor volgen wij de garantie voorwaarden van de fabrikant. Wij garanderen een garantie van 14 dagen op alle leveringen. Indien er voor een product een afwijkende garantieperiode geldt, dan wordt dit vermeld op de productpagina. De productpagina is de pagina waar u het item aan uw winkelwagen kunt toevoegen.

Meer informatie kunt u ook vinden via deze pagina van de Rijksoverheid.