Betaalmethoden

Wij bieden u de volgende manier van betalen:

  • iDeal

Betaal eenvoudig en veilig met iDeal via uw eigen bankomgeving. Uw betaling is direct geregeld en wij nemen uw bestelling direct in behandeling.

  • PayPal

PayPal is een online betaalsysteem dat een veilige betaling aan online drogist Stuntpakker.nl garandeert. Om een betaling uit te voeren, moet u wel een Paypal account hebben. Dit is makkelijk aan te maken op www.paypal.nl. Met Paypal bent u altijd verzekerd!

  • CreditCard

Bent u gewend te betalen met uw CreditCard? Betalen via MasterCard en VisaCard is bij ons ook mogelijk! De meeste CreditCard maatschappijen verzekeren al uw online bestellingen dus hoeft u nergens bang voor te zijn.

  • Bankbetaling/overboeking

Een overboeking wordt voor ons verwerkt door PAY.nl. De gegevens voor uw betaling worden getoond nadat u deze betaalmethode heeft geselecteerd. Uiteraard kunt op die pagina de gegevens ook naar uw eigen mailadres laten versturen. Wij verwerken de bestelling zodra wij de betaling hebben ontvangen. Hierdoor kan de levertijd tot 2 werkdagen langer zijn.

  • Billink (achteraf betalen)

Wij bieden helaas géén mogelijkheid meer om je bestelling achteraf te betalen. Dit heeft te maken met een aantal fraude gevallen waar de achteraf betaal provider géén verantwoordelijkheid voor neemt.